Nyheter

Vill du engagera dig ?

Vill du engagera dig för Moderaterna i Norberg?

I vardagen är oftast de lokala politiska besluten avgörande. Omsorg, skola, förskola är några av de områden där flertalet beslut som  fattas i din närhet.

Vill du vara med och ha inflytande över dessa besluten?

Vi söker dig som vill vara aktiv i vårt arbete. Vi välkommna alla som vill arbeta med och utveckal vår politik och som vill engagera sig i nämnder och styrelser.

Moderaterna har en plan för Norberg och med din hjälp blir den ännu bättre!

 

 

 

 

 

Nya Moderaternas Prioriteringar valet 2018

Utbildning

Ett av kommunens tio mål för verksamheten inom kommunen är att göra Norberg mer attraktivt. För nå det målet så anser vi moderater att Norberg måste erbjuda en bra skola. Idag har vi en av det lägst rankade skolorna i landet, plats 288 av 290.

Det budgetförslag som vi moderater lade kraftsamlar på skolan, alla extra kostnader skall komma skolan till dels.
Så ser inte det budget förslag som Socialdemokrater och Vänsterpartister jobbat fram ut.
I en liten kommun med begränsade resurser är det viktigt att kraftsamla för att nå resultat har S+V istället valt att sprida sina resurser.

Vi moderater vill att alla skall kunna göra en social resa och få ett bättre liv. För detta är en bra utbildning A och O. För att nå målet ”Ett attraktivt Norberg” så måste vi satsa på ungdomen.

Error type: "Bad Request". Error message: "API key expired. Please renew the API key." Domain: "global". Reason: "badRequest".

Did you added your own Google API key? Look at the help.

Check in YouTube if the id moderaterna belongs to a username. Check the FAQ of the plugin or send error messages to support.